Nieuws

Dierenambulance bekommert zich om verschroeide egel na woningbrand in Aalten

Na de verwoestende woningbrand van afgelopen nacht in het buitengebied van Aalten, trof de brandweer een verschroeide egel aan in een schuur. Hoewel zijn stekels behoorlijk verbrand waren, leek het beestje verder geen verwondingen te hebben. Wel had het dier rook ingeademd. © Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk
AALTEN - Na de verwoestende woningbrand van afgelopen nacht in het buitengebied van Aalten, trof de brandweer een verschroeide egel aan in een schuur. Hoewel zijn stekels behoorlijk verbrand waren, leek het beestje verder geen verwondingen te hebben. Wel had het dier rook ingeademd.
De Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk heeft zich over de egel ontfermd. 'We hebben de egel voor verdere verzorging overgebracht naar de egelopvang in Haarlo. Dank aan de brandweer dat ze bij zo'n grote inzet ook op de kleintjes letten', schrijft de stichting op haar Facebookpagina.
De uitslaande brand woedde aan de Derde Broekdijk. Twee woningen raakten door de vlammen onbewoonbaar. Er vielen geen gewonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!