Nieuws

Vier bewoners Azora besmet met corona

Vier bewoners van zorginstelling Azora zijn besmet met het coronavirus. De cliënten verblijven op drie verschillende locaties, meldt Azora op haar website. Er zijn bovendien nog een viertal verdachte gevallen, aldus het bestuur.
ULFT - Vier bewoners van zorginstelling Azora zijn besmet met het coronavirus. De cliënten verblijven op drie verschillende locaties, meldt Azora op haar website. Er zijn bovendien nog een viertal verdachte gevallen, aldus het bestuur.
Twee cliënten die besmet zijn wonen in Den Es in Varsseveld, een verpleegtehuis voor mensen met dementie. Op deze locatie, die uit meerdere woningen bestaat, wordt een woning speciaal ingericht voor bewoners die besmet zijn of tekenen daarvan vertonen. Zij worden daar geïsoleerd verpleegd door het personeel.
De andere locaties waar Corona is vastgesteld zijn De Schuylenburgh in Silvolde, waar woensdag zanger Peter Borkes optrad om bewoners en personeel een hart onder de riem te steken, en Debbeshoek in Ulft. Op deze locaties worden de besmette cliënten geïsoleerd verzorgd in hun appartement.
Foto: REGIO8