Nieuws

Vrouw in gezicht gehoest in Epe: politie verspreidt signalement drietal

Een 76-jarige vrouw uit Epe is vorige week zonder aanleiding in het gezicht gehoest aan de markt in Epe. De politie laat weten op zoek te zijn naar drie jongemannen, die haar benaderden. © ANP
EPE - Een 76-jarige vrouw uit Epe is vorige week zonder aanleiding in het gezicht gehoest aan de markt in Epe. De politie laat weten op zoek te zijn naar drie jongemannen, die haar benaderden.
De politie laat via Facebook weten de actie te veroordelen. 'Juist nu je afstand moet houden en voorzichtig moet zijn naar kwetsbare en oudere mensen, is dit heel kwalijk', stelt de politie.
Camerabeelden zijn al bekeken, maar daarop zijn de drie jongemannen niet te zien. De politie heeft daarom een signalement verspreid van het drietal. Ze zijn allen rond de dertig jaar, hadden donker haar en een getinte huidskleur.
Eén van hen had een oude fiets bij zich, één droeg een donkergroene lange jas en de derde persoon had een licht jack en een spijkerbroek aan. Wie meer weet of de mannen denkt te herkennen, wordt gevraagd contact te leggen met de politie. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!