Nieuws

Speciale koelvestjes van atleten geschonken aan ziekenhuis Ede

Beeld via NOS
Vestjes om je lijf te koelen: ze zouden door Nederlandse atleten gebruikt worden tijdens de Olympische Spelen, maar die gaan dit jaar niet door. En dus krijgt zorgpersoneel de koelvestjes cadeau. Ook Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede kon rekenen op een flinke partij.
EDE - Vestjes om je lijf te koelen: ze zouden door Nederlandse atleten gebruikt worden tijdens de Olympische Spelen, maar die gaan dit jaar niet door. En dus krijgt zorgpersoneel de koelvestjes cadeau. Ook Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede kon rekenen op een flinke partij.
Artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen hebben vaak te maken met warme omstandigheden, doordat ze met beschermende kleding moeten werken. De koelvesten zijn dan ook een welkome aanvulling op hun bestaande outfit.
De sporters deden het personeel daarnaast ook verkoelende slushdrankjes cadeau, zodat zij de komende periode in ieder geval doorkomen.
Bekijk hier een video over de koelvestjes:
Speciale koelvestjes van atleten geschonken aan ziekenhuis Ede

.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!