Nieuws

Hattem krijgt voorlopig nog geen nieuwe burgemeester

Toon van Asseldonk blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Hattem. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken besloten. © RTV Hattem
HATTEM - Toon van Asseldonk blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Hattem. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken besloten.
Via Twitter deelt Van Asseldonk het bericht zelf met de wereld. Met een vrolijke ondertoon schrijft hij: 'Jullie zijn nog lang niet van me af, beste mensen in de mooie gemeente Hattem!'
Vanwege de maatregelen om verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, heeft de minister besloten om lopende benoemingsprocedures stil te leggen. Dat heeft dus ook gevolgen voor de lopende burgemeestersprocedure in de gemeente Hattem.
Dit betekent dat Van Asseldonk aanblijft als waarnemend burgemeester totdat er een nieuwe burgemeester kan worden geïnstalleerd. Van Asseldonk neemt sinds september waar voor de vertrokken burgemeester Jan Willem Wiggers.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!