Nieuws

Openingsfestival Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar uitgesteld

De opening van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar is verplaatst naar komend najaar. In de verzamelhal voor culturele en maatschappelijke organisaties zouden vanaf 14 april tot en met 25 april allerlei feestelijke activiteiten zijn. © Omroep Gelderland
ZEVENAAR - De opening van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar is verplaatst naar komend najaar. In de verzamelhal voor culturele en maatschappelijke organisaties zouden vanaf 14 april tot en met 25 april allerlei feestelijke activiteiten zijn.
De opening gaat niet door vanwege de coronacrisis. Volgens de organisatie van het twaalfdaagse festival betekent uitstel zeker geen afstel.
Maar bij de opening worden veel inwoners van Zevenaar en omgeving verwacht en dat is nu niet mogelijk. Bovendien spelen verschillende Liemerse culturele instellingen en artiesten een rol bij die opening en momenteel kunnen die lastig toezeggingen doen. 
Er is nog geen nieuwe datum geprikt. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!