Nieuws

Wat vind jij: Moet er een samenscholingsverbod komen?

Mensen trokken afgelopen weekend massaal naar de bossen of struinden in grote groepen door bouwmarkten, ondanks de oproep om vanwege het coronavirus zoveel mogelijk thuis te blijven. De Nijmeegse burgemeester Bruls overweegt een samenscholingsverbod in te stellen voor gebieden waar het echt te druk is. Wat vind jij hiervan? © Pixabay
ARNHEM - Mensen trokken afgelopen weekend massaal naar de bossen of struinden in grote groepen door bouwmarkten, ondanks de oproep om vanwege het coronavirus zoveel mogelijk thuis te blijven. De Nijmeegse burgemeester Bruls overweegt een samenscholingsverbod in te stellen voor gebieden waar het echt te druk is. Wat vind jij hiervan?
Op sportvelden in Nijmegen werden al bekeuringen uitgeschreven. Als er een samenscholingsverbod komt, zullen er mogelijk nog veel meer boetes uitgedeeld worden. Bruls, tevens voorzitter van de veiligheidsregio Gelderland-Zuid, neemt hier maandag een besluit over.
Ook het kabinet denkt na over nieuwe maatregelen. Zo overwegen ze het sluiten van niet-essentiële winkels.
Wij zijn benieuwd hoe de Gelderlanders tegen deze mogelijke maatregel aankijken. Laat het ons weten en stem!
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!