Nieuws

Vrouw 'koopt' gestolen fiets terug, samen met agent in burger

De politie uit Tiel heeft twee verdachten van heling kunnen aanhouden na een tip van een vrouw, die de gestolen fiets van haar dochter terugvond op Marktplaats. Ze lichtte de politie in, waarna er een spoedactie op touw werd gezet. © Politie Tiel
TIEL - De politie uit Tiel heeft twee verdachten van heling kunnen aanhouden na een tip van een vrouw, die de gestolen fiets van haar dochter terugvond op Marktplaats. Ze lichtte de politie in, waarna er een spoedactie op touw werd gezet.
De vrouw maakte samen met een agent in burger een afspraak om de fiets te kopen. Ze herkende de fiets gelijk en met een knipoog seinde ze de overige agenten in. De verkoper deed nog een vluchtpoging, maar die mislukte.

Harddrugs in auto

De politie hield ook een medeverdachte aan, die in de auto zat die op de foto is te zien. In de auto werd ook harddrugs gevonden.
De verdachten zijn 26 en 30 jaar en zijn aangehouden op verdenking van heling en het bezit van harddrugs. 'De dochter van de meldster heeft haar fiets terug', schrijft de politie op Facebook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!