Nieuws

Geen treinen door werkzaamheden aan station Velperpoort

Tussen Arnhem en Zutphen en Arnhem en Zevenaar rijden komende zaterdag en zondag geen treinen. Dit komt omdat er werkzaamheden zijn aan station Velperpoort. Er zullen daarom bussen ingezet worden. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Tussen Arnhem en Zutphen en Arnhem en Zevenaar rijden komende zaterdag en zondag geen treinen. Dit komt omdat er werkzaamheden zijn aan station Velperpoort. Er zullen daarom bussen ingezet worden.
Station Arnhem Velperpoort wordt helemaal opgeknapt. Perrons, wachtkamers en de toegangen: alles wordt vernieuwd. Ook komt er een lift en wordt het spoor verbreed.
Na het weekend is het station gewoon weer open.

Risico's door corona

Voor het reizen met de bus gelden maatregelen waar reizigers rekening mee kunnen houden. Zo wordt er geadviseerd van te voren je kaartje te kopen als je geen ov-kaart hebt. Zo is er zo min mogelijk contact met de buschauffeur. 
Reizen met de bus wordt niet afgeraden. Dit kan gewoon tenzij je gezondheidsklachten hebt. Op dit moment reizen er veel minder mensen, waardoor de kans op besmetting ook kleiner is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!