Nieuws

'Het is stil op straat', Frank Boeijen ontroert met 'coronalied'

Frank Boeijen heeft woensdagmiddag nieuwe muziek online gezet, waarmee hij heel Nederland een hart onder de riem lijkt te willen steken in tijden van de coronacrisis. In het nummer 'De Verlaten Stad' zingt hij over stille straten en roept hij op aan elkaar te denken. © screenshot YouTube
NIJMEGEN - Frank Boeijen heeft woensdagmiddag nieuwe muziek online gezet, waarmee hij heel Nederland een hart onder de riem lijkt te willen steken in tijden van de coronacrisis. In het nummer 'De Verlaten Stad' zingt hij over stille straten en roept hij op aan elkaar te denken.
Rond half vijf op woensdagmiddag verscheen het nummer uit het niets online met een 'lieve groet van Frank'. De Nijmeegse zanger deelde de muziek op zijn eigen social media-kanalen, waar hij uitgebreid bedankt wordt voor zijn single. 
'Ik kan niet meer tellen hoe vaak hij mij al tot tranen geroerd heeft, mijn held', schrijft iemand op Facebook. 'Je maakt dat ik me zo klein voel. Maar ook zo sterk. Liefde is onze kracht. Al het andere is weg,' zegt een ander. 
Beluister het nummer hier: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!