Nieuws

Wat vind jij: Zorgt het coronavirus voor meer verbondenheid?

Nu de maatregelen tegen corona steeds verder gaan, lijkt de verbondenheid in onze provincie steeds groter te worden. Overal starten mensen initiatieven om elkaar te helpen. Wat vind jij: Zorgt het coronavirus voor meer verbondenheid? © ANP
Nu de maatregelen tegen corona steeds verder gaan, lijkt de verbondenheid in onze provincie steeds groter te worden. Overal starten mensen initiatieven om elkaar te helpen. Wat vind jij: Zorgt het coronavirus voor meer verbondenheid?
Op veel plaatsen in de provincie is dinsdagavond gehoor gegeven aan de oproep om drie minuten te applaudisseren voor zorgmedewerkers in het hele land. De kerkklokken luiden woensdag door het hele land een kwartier lang tussen 19.00 uur en 19.15 uur om zo een boodschap van 'hoop en troost' te geven. Er zijn veel mensen die elkaar helpen, van boodschappen, tot oplossingen om thuis kinderen onderwijs te kunnen geven. Gelderland loopt over van de hulpinitiatieven. 
Wat vind jij?

Gelderland Helpt

De aankomende tijd staat Gelderland Helpt volledig in het teken van coronahulp. Zowel op radio, tv, internet en Facebook wordt dagelijks aandacht besteed aan verschillende initiatieven die zijn opgezet om elkaar te helpen. Er is ook een speciale Gelderland Helpt-Facebookgroep waar mensen hulp kunnen vragen en initiatieven kunnen plaatsen.
Zie ook: 
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!