Nieuws

Zo mooi is de Gelderse natuur! Stem op jouw favoriete natuurfoto

Een van de 50 favorieten
Dat de Gelderse natuur prachtig is, dat wisten we natuurlijk allang. Maar daar werden we de afgelopen weken nog eens goed aan herinnerd. Het was namelijk tijd voor het insturen van foto's voor de Gelderse Natuurfotowedstrijd. En dat werd massaal gedaan! © Kevin van den Hoven
Dat de Gelderse natuur prachtig is, dat wisten we natuurlijk allang. Maar daar werden we de afgelopen weken nog eens goed aan herinnerd. Het was namelijk tijd voor het insturen van foto's voor de Gelderse Natuurfotowedstrijd. En dat werd massaal gedaan!
Honderden Gelderse natuurfoto's kwamen er de afgelopen weken binnen op de redactie van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. De ene foto nog mooier en unieker dan de ander. De fotografen hebben er duidelijk veel tijd, energie en liefde ingestopt!

Breng je stem uit!

Aan de jury de eervolle taak om uit al die inzendingen haar favorieten te kiezen. Maar welke foto is jouw favoriet? Je hebt tot en met 26 april de tijd om jouw stem uit te brengen. Dus klik snel op de onderstaande link en geniet van de prachtige Gelderse natuur. En vergeet niet je stem uit te brengen!

Hier vind je de 50 foto's waar de jury haar oog niet vanaf kon houden en het verhaal dat bij de foto's hoort.

De foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. 

Juryprijs en winnaar per categorie

Behalve de publieksprijs maken deze 50 foto's kans op twee andere prijzen, namelijk: de juryprijs en winnaar per categorie. De uitreiking van de prijzen gebeurt op zondag 7 juni. Hoe we hier invulling aan geven, maken we - in verband met de coronamaatregelen - later bekend. 

Hier vind je de 50 foto's waar de jury haar oog niet vanaf kon houden en het verhaal dat bij de foto's hoort.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!