Nieuws

Wat vind jij: zijn de nieuwe crisismaatregelen terecht?

De kogel is door de kerk: de scholen en kinderdagverblijven zijn vanaf vandaag drie weken dicht. Ook horecabedrijven en sportaccommodaties moeten noodgedwongen de deuren sluiten in de strijd tegen het coronavirus. Wij zijn benieuwd wat de Gelderlanders van deze maatregelen vinden. © ANP
ARNHEM - De kogel is door de kerk: de scholen en kinderdagverblijven zijn vanaf vandaag drie weken dicht. Ook horecabedrijven en sportaccommodaties moeten noodgedwongen de deuren sluiten in de strijd tegen het coronavirus. Wij zijn benieuwd wat de Gelderlanders van deze maatregelen vinden.
We krijgen op de redactie bij Omroep Gelderland nu al veel reacties binnen via de sociale media. Reacties van mensen die vinden dat dit al eerder had moeten gebeuren, maar ook van mensen die vinden dat er nog meer maatregelen moeten worden genomen.
Feit is dat we dit 'met z'n allen moeten doen', zoals de afgelopen dagen door diverse politici is gezegd. Maar wat vind jij? Zijn deze maatregelen afdoende? 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!