Nieuws

Auto botst op boom in Braamt, twee personen zwaargewond

Bij een eenzijdig ongeval op de Hooglandseweg in Braamt zijn zaterdagmiddag twee gewonden gevallen. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over de auto en botste met het voertuig op een boom. © Jordi Deckert / EastView Media
BRAAMT - Bij een eenzijdig ongeval op de Hooglandseweg in Braamt zijn zaterdagmiddag twee gewonden gevallen. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over de auto en botste met het voertuig op een boom.
Na het ongeval kwamen een traumahelikopter, meerdere brandweerwagens en ambulances en enkele politie-eenheden ter plaatse. De bestuurder en een inzittende zijn met zware verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 
De Hooglandseweg zit zowel in de richting van Zeddam als in de richting van Kilder dicht. Naar verwachting blijft dat nog enkele uren zo. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet nader onderzoek op de Hooglandseweg. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!