Instellingen

Rob de Nijs maakt emoties los in DWDD

Een pareltje, prachtig en aangrijpend, een artiest in hart en nieren. Het zijn maar een paar van de vele reacties op het optreden van Rob De Nijs vrijdagavond in De Wereld Draait Door. De zanger uit Bennekom maakte indruk met het nummer Niet Voor Het Laatst. © DWDD / NPO
ARNHEM - Een pareltje, prachtig en aangrijpend, een artiest in hart en nieren. Het zijn maar een paar van de vele reacties op het optreden van Rob De Nijs vrijdagavond in De Wereld Draait Door. De zanger uit Bennekom maakte indruk met het nummer Niet Voor Het Laatst.
De Nijs trad op in het praatprogramma, dat in verband met het coronavirus zonder publiek wordt opgenomen. Maar lege studio of niet, de zanger zong de sterren van de hemel, zichtbaar strijdend tegen de ziekte van Parkinson. De Nijs maakte vorig jaar bekend de slopende ziekte onder de leden te hebben.
In gesprek met Matthijs van Nieuwkerk liet de 77-jarige De Nijs weten muziek te willen blijven maken. Het gesprek ging verder over de glansrijke carrière van de Bennekommer, het geloof en het hiernamaals, plus uiteraard zijn ziekte.
Kijk en luister hier naar Rob de Nijs met Niet Voor Het Laatst
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!