Nieuws

Concerten Snollebollekes in GelreDome verplaatst naar oktober

De vier shows van Snollebollekes op 27 en 28 maart en 1 en 4 april in GelreDome, zijn vanwege het coronavirus verplaatst naar oktober. Dat meldt de Brabantse feestact op de eigen website. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. © archief ANP
ARNHEM - De vier shows van Snollebollekes op 27 en 28 maart en 1 en 4 april in GelreDome, zijn vanwege het coronavirus verplaatst naar oktober. Dat meldt de Brabantse feestact op de eigen website. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Premier Rutte en minister Bruins maakten donderdagmiddag tijdens een persconferentie bekend dat evenementen met meer dan honderd deelnemers tot het einde van de maand zijn afgelast.

Uitverkocht

Alle vier de concerten in GelreDome zijn uitverkocht. Er worden in Arnhem in totaal meer dan 100.000 fans verwacht. Hier vind je de nieuwe data.
Vorig jaar maart trad Snollebollekes al twee keer op in een uitverkocht GelreDome. Er waren toen gastoptredens van onder meer de Vengaboys, de Gebroeders Ko en Gerard Joling.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!