Nieuws

Stel al je vragen over corona aan deskundigen

De verspreiding van het coronavirus in Nederland roept veel vragen en zorgen op. Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn er inmiddels 1135 positieve tests in Nederland afgenomen. 20 mensen zijn overleden aan het virus. Omroep Gelderland biedt zijn kijkers en luisteraars de kans vragen te stellen aan deskundigen. © ANP
ARNHEM - De verspreiding van het coronavirus in Nederland roept veel vragen en zorgen op. Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn er inmiddels 1135 positieve tests in Nederland afgenomen. 20 mensen zijn overleden aan het virus. Omroep Gelderland biedt zijn kijkers en luisteraars de kans vragen te stellen aan deskundigen.
Iedereen kan vragen over het virus neerleggen bij de omroep. Deze vragen stelt presentatrice Irene ten Voorde vervolgens iedere dag tussen 13.00 en 13.30 uur in het lunchprogramma op Radio Gelderland aan deskundigen: een arts van de GGD en een internist-infectioloog van het Nijmeegse Radboudumc. 
Heb je een vraag over corona? Je kunt deze bij de omroep neerleggen voor de experts. 
  • Via e-mail op corona@gld.nl
  • Via WhatsApp op 06 - 22 05 43 52
  • Via Twitter op @OmroepGLD
  • Via een privébericht op Facebook
De antwoorden op de ingezonden vragen zijn terug te vinden op corona.gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!