Nieuws

Vrouw uit Tiel opgepakt na vondst drugs, cash en wapens

Bij invallen in Baarle-Nassau (Noord-Brabant) zijn dinsdagmiddag tientallen kilo's henneptoppen gevonden. Ook werden tienduizenden euro's aan contanten, sieraden, acht auto's, een kogelwerend vest en twee vuurwapens in beslag genomen. De politie meldt dat zeven verdachten zijn opgepakt, waaronder een 31-jarige vrouw uit Tiel. © ANP (archief
BAARLE-NASSAU - Bij invallen in Baarle-Nassau (Noord-Brabant) zijn dinsdagmiddag tientallen kilo's henneptoppen gevonden. Ook werden tienduizenden euro's aan contanten, sieraden, acht auto's, een kogelwerend vest en twee vuurwapens in beslag genomen. De politie meldt dat zeven verdachten zijn opgepakt, waaronder een 31-jarige vrouw uit Tiel.
De invallen werden gedaan in een chalet op een bungalowpark en een loods aan de Chaamseweg. De politie vermoedde al eerder dat de loods fungeerde als drugsverkooppunt. De chalet werd gebruikt als opslagplaats voor de drugs.
De andere verdachten zijn allemaal mannen en komen uit Waalwijk, Mol, Ulicoten, Waspik, Zandhoven en Brussel (België). Ze zijn tussen de 28 en 59 jaar oud.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!