Nieuws

18 maart Bouwen en Programmeren met Lego

18 maart is er weer een robotwerkplaats Lego
Zelf een robot bouwen met LEGO WeDo of Mindstorms? Dat kan elke maand in de bblthk! Als je al eens een LEGO-workshop (bij ons) hebt gevolgd, dan weet jij je weg te vinden met de WeDo en Mindstorms robots. Speciaal voor jou is er dan de LEGO Robotwerkplaats.
WAGENINGEN - Zelf een robot bouwen met LEGO WeDo of Mindstorms? Dat kan elke maand in de bblthk! Als je al eens een LEGO-workshop (bij ons) hebt gevolgd, dan weet jij je weg te vinden met de WeDo en Mindstorms robots. Speciaal voor jou is er dan de LEGO Robotwerkplaats.
 Zelf bouwen en programmeren staat voorop tijdens de robotwerkplaatsen, maar er is ook begeleiding om je te helpen. Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar is er de LEGO Robotwerkplaats WeDo. De LEGO Robotwerkplaats Mindstorms is er voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De werkplaatsen zijn gepland in de middag van 18 maart. Vanaf 6 jaar (WeDo) start om 13.30 uur. Vanaf 9 jaar (Mindstorms) start om 15.15 uur. Toegang is 5 euro. Kijk voor alle tijden en het reserveren van een plekje op www.bblthk.nl
Kun je niet online reserveren? Kom dan tijdens openingstijden na 12.00 uur naar de bblthk. LEGO Robotwerkplaatsen worden een keer per maand in de bblthk gehouden.