Gemeente Arnhem

Of de shows van Snollebollekes in GelreDome doorgaan, hangt af van RIVM

Of de vier shows van de Snollebollekes in GelreDome, eind maart en begin april doorgaan, hangt af van het RIVM. Organisator Matrixx zegt de richtlijn van het gezondheidsinstituut te volgen. 'We hopen dat het door kan gaan.' © ANP
ARNHEM - Of de vier shows van de Snollebollekes in GelreDome, eind maart en begin april doorgaan, hangt af van het RIVM. Organisator Matrixx zegt de richtlijn van het gezondheidsinstituut te volgen. 'We hopen dat het door kan gaan.'
Wouter Renckens zegt namens Matrix dat het concert op dit moment nog gewoon doorgaat. 'Zolang het licht op groen staat, gaan wij ook ons best doen die shows door te laten gaan.' Vanwege de uitbraak van het coronavirus gaan verschillende grote evenementen, in heel Europa, momenteel niet door. 
'Fans hoeven vooralsnog niet bang te zijn dat het Snollebollekes-concert in GelreDome niet doorgaat', stelt Renckens.
De concerten in GelreDome zijn op 27 en 28 maart, 1 april en op 4 april. Er komen in totaal meer dan 100.000 mensen op deze shows in Arnhem af.
In kaartje, hieronder, staan alle besmettingen in onze provincie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!