Nieuws

Update: vader van leerlingen Lingecollege besmet met coronavirus

Het Lingecollege in Tiel heeft een brief verstuurd waarin gemeld wordt dat een vader van enkele leerlingen besmet is met het coronavirus. De man zit in isolatie en is bekend bij de GGD. De kinderen zijn wel op school geweest, maar hadden geen gezondheidsklachten en hebben ook geen contact gehad met hun vader sinds de besmetting van de man. Het risico is daarom nihil stelt de GGD in de brief.
TIEL - Het Lingecollege in Tiel heeft een brief verstuurd waarin gemeld wordt dat een vader van enkele leerlingen besmet is met het coronavirus. De man zit in isolatie en is bekend bij de GGD. De kinderen zijn wel op school geweest, maar hadden geen gezondheidsklachten en hebben ook geen contact gehad met hun vader sinds de besmetting van de man. Het risico is daarom nihil stelt de GGD in de brief.
Vandaag is bekend geworden dat deze jaarlijkse wandel-en trimloop met start en finish bij het Rivierenlandziekenhuis, die op 29 maart gehouden zou worden, is afgelast voor dit jaar. De organisatie heeft streng de nieuwe richtlijnen van ziekenhuis Rivierenland laten meewegen in haar beslissing. Het ziekenhuis stelt om zo weinig mogelijk in grote groepen bij elkaar te komen en bezoek aan het ziekenhuis tot een minimum te beperken. In het Rivierenland ziekenhuis is op dit moment een patiënt met het coronavirus aanwezig die daar verpleegd wordt.