Nieuws

Vrouw valt van vuilniswagen bij het legen van oud papier

Een 56-jarige vrouw uit Velp is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval met een vuilniswagen in haar woonplaats. Het slachtoffer kwam vast te zitten, werd omhoog getrokken en maakte vervolgens een harde val. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink
VELP - Een 56-jarige vrouw uit Velp is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval met een vuilniswagen in haar woonplaats. Het slachtoffer kwam vast te zitten, werd omhoog getrokken en maakte vervolgens een harde val.
Meerdere mensen, onder wie het slachtoffer, waren rond 19.30 uur op De Straatweiden bezig met het legen van bakken met oud papier. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak vast te zitten en werd met de prullenbak mee naar boven gelift.
Ze viel vervolgens naar beneden, net voordat de bak werd geleegd in de wagen. Het slachtoffer kwam op straat terecht en raakte volgens een fotocorrespondent door de klap bewusteloos.

Traumahelikopter

Hulpdiensten schaalden direct groot op en er werd onder meer een traumahelikopter gealarmeerd. Toen hulpverleners ter plaatse waren, kwam de vrouw weer bij.
Wel is ze is met diverse verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Inspectie SWZ (voorheen arbeidsinspectie) doet onderzoek naar het ongeval.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!