Nieuws

Test jouw kennis en doe de 35 jaar Omroep Gelderland Quiz

Omroep Gelderland is jarig en dat vieren we deze week met jou! Wat voor soort tv-programma was Hallo Gelderland? En hoe lang presenteert Jan de Hoop al op Radio Gelderland? Test jouw Omroep Gelderland-kennis en doe de 35 jaar Omroep Gelderland Quiz.
ARNHEM - Omroep Gelderland is jarig en dat vieren we deze week met jou! Wat voor soort tv-programma was Hallo Gelderland? En hoe lang presenteert Jan de Hoop al op Radio Gelderland? Test jouw Omroep Gelderland-kennis en doe de 35 jaar Omroep Gelderland Quiz.
Van zondag 8 maart tot en met vrijdag 13 maart staat er iedere ochtend om 7.00 uur een nieuwe 35 jaar Omroep Gelderland Quiz klaar.
Iedere dag maak je dus kans op het winnen van een DAB+ radio, er zijn er elke dag twee beschikbaar.
En vrijdag maken we op Radio Gelderland bekend welke Quizspeler de e-bike wint! 
Vroege spelers maken ook nog eens kans op het winnen van een Omroep Gelderland Jubileumboek. 
Let op: de 35 jaar Omroep Gelderland Quiz is alleen te spelen in de app. Check het Quiz-icoontje onderin het menu in de Omroep Gelderland-app.
Op www.gld.nl/quiz leggen we uit wat de actievoorwaarden zijn en hoe je de app kunt downloaden op je telefoon (als je die nog niet hebt). Ook worden hier de antwoorden van de quiz van de dag ervoor gepubliceerd. 
Succes!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!