Nieuws

Docent voor rechter om verduisteren 30.000 euro bij school Harreveld

Een docent uit Doetinchem moet deze maandag voor de rechtbank in Zutphen verschijnen, omdat hij 30.000 euro zou hebben verduisterd bij scholengemeenschap Harreveld Anker. © Omroep Gelderland
HARREVELD - Een docent uit Doetinchem moet deze maandag voor de rechtbank in Zutphen verschijnen, omdat hij 30.000 euro zou hebben verduisterd bij scholengemeenschap Harreveld Anker.
De man, die als docent consumptieve technieken op de school werkte, wordt ervan verdacht het geld van november 2014 tot en met september 2016 achterover te hebben gedrukt.

Bier, wijn en sigaren

De leraar zou het bedrag besteed hebben aan onder meer bier, wijn en sigaren. De rechtbank zou zich al eerder over de zaak buigen, maar de behandeling werd uitgesteld omdat de verdachte niet kwam opdagen.
Scholengemeenschap Harreveld is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. De school valt onder de Aloysius Stichting, die speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen biedt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!