Nieuws

Leerling middelbare school Arnhem in thuisisolatie, moeder besmet met coronavirus

De ouder van een leerling van het Lorentz Lyceum in Arnhem is besmet met het coronavirus. De moeder heeft vrijdagochtend contact opgenomen met de schoolleiding en aangegeven dat ze met haar hele gezin in thuisisolatie zit. Haar kind heeft geen ziekteverschijnselen en is dan ook niet met klachten naar school gegaan. © ANP
ARNHEM - De ouder van een leerling van het Lorentz Lyceum in Arnhem is besmet met het coronavirus. De moeder heeft vrijdagochtend contact opgenomen met de schoolleiding en aangegeven dat ze met haar hele gezin in thuisisolatie zit. Haar kind heeft geen ziekteverschijnselen en is dan ook niet met klachten naar school gegaan.
Vorige week is het gezin tijdens de krokusvakantie naar Noord-Italië geweest. Meer Nederlanders die daar naartoe zijn gegaan kwamen terug met klachten en meldden zich bij hun huisarts.
Na het telefoontje van de ouder heeft het Lorentz Lyceum contact gelegd met de GGD. Op basis daarvan is besloten geen extra maatregelen te nemen. De school blijft gewoon open en de lessen gaan door.
Bekijk het kaartje met de besmettingen in onze provincie. De tekst gaat daaronder verder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!