Nieuws

Wat drijft politici en wat doen ze? ExtraFM zoekt het uit (aflevering 6)

Tijd voor een nieuwe update over het wel en wee in de gemeente West Maas en Waal. ExtraFM heeft de draad weer opgepakt, met een verse aflevering van 'De Belofte'. Luister 'm hieronder. © ExtraFM
WAMEL - Tijd voor een nieuwe update over het wel en wee in de gemeente West Maas en Waal. ExtraFM heeft de draad weer opgepakt, met een verse aflevering van 'De Belofte'. Luister 'm hieronder.
In deze zesde aflevering een lang gesprek met Ronald Orlemans van FD Partij Beneden-Leeuwen. Het onderwerp dat wordt besproken is 'energie'. Presentator John Loderus vraagt hem het hemd van het lijf.
Beluister de uitzending hier:
In 'De Belofte' houdt John Loderus na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 een vinger aan de pols bij de gemeenteraad. Komt het college de afspraken na die in het coalitieakkoord staan?
De volgende uitzending van 'De Belofte' wordt weer uitgezonden op ExtraFM, hierna terug te luisteren op Omroep Gelderland.
Dit is een verhaal van De Belofte, ons platform voor gemeentepolitiek. Heb jij nieuws? Tip ons dan hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!