Nieuws

Jurjus is 'beste doelman' van de derde periode

Hidde Jurjus is gekozen tot de ‘Beste Doelman’ van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport wordt de Lichtenvoordse keeper gehuldigd. © REGIO8
ULFT - Hidde Jurjus is gekozen tot de ‘Beste Doelman’ van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport wordt de Lichtenvoordse keeper gehuldigd.
Voor de 26-jarige doelman was het de derde keer dit seizoen dat hij was genomineerd voor het Bronzen Schild als beste doelman. Op basis van stemmen van de trainers en aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie-clubs en een publieksstemming werd Jurjus verkozen.

Periodetitel

De derde periode was een succesvolle voor De Graafschap. Naast de prijs voor 'Beste Doelman', gingen de Doetinchemmers na de winst op Jong AZ vrijdag met de periodetitel aan de haal.
Bij de verkiezing vielen er nog een aantal oud-werknemers van De Graafschap in de prijzen. Huidig Cambuur-trainer Henk de Jong werd uitgeroepen tot de 'Beste Trainer', terwijl MVV-aanvaller Anthony van den Hurk werd verkozen tot 'Beste Speler'.