Nieuws

Grote drukte op Gelderse snelwegen door ongelukken, pech en slib

De ochtendspits in onze provincie verliep woensdagochtend chaotisch door meerdere ongelukken. Zowel op de A2, A12 als A15 stond het verkeer al vroeg vast. © Omroep Gelderland
ZALTBOMMEL - De ochtendspits in onze provincie verliep woensdagochtend chaotisch door meerdere ongelukken. Zowel op de A2, A12 als A15 stond het verkeer al vroeg vast.
Op de A2 bij Zaltbommel richting het zuiden vond even voor 05.30 uur een ongeluk met drie vrachtwagens plaats. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en of er gewonden zijn gevallen. De weg werd na twee uur weer vrijgegeven.

Nog meer ongelukken

Op de A12 vond eveneens rond 05.30 uur een aanrijding plaats bij Arnhem. Bovendien stond er bij Zevenaar een auto met pech op de linkerrijstrook én lag er een lading slib dat opgeruimd moest worden.
Wie vanuit Nijmegen naar Gorinchem rijdt over de A15 kwam ook in een file terecht, door een ongeluk bij Wadenoijen. Ook daar is de weg weer vrij.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!