Instellingen

Wie heeft New York Pizza in Nijmegen overvallen?

In Nijmegen is een vestiging van New York Pizza overvallen. De politie zoekt deze man. © politie/Bureau GLD

KERKWIJK - In Nijmegen is een vestiging van New York Pizza overvallen. De politie zoekt deze man.

De overvaller stormt op dinsdag 11 februari rond 21.30 uur de New York Pizza binnen aan de Molenweg. Hij heeft het gemunt op de eerste de beste medewerker en loopt met een mes op hem af.

De overvaller duwt zijn slachtoffer richting de kassa. Een tweede medewerker opent de kassalade en de overvaller grijpt wat hij pakken kan. Daarna rent de man de zaak uit.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Wie heeft New York Pizza in Nijmegen overvallen?

We laten de overvaller onherkenbaar zien om hem de kans te geven zich bij de politie te melden. Doet hij dit niet, wordt hij herkenbaar getoond.

'We zijn op zoek naar een man met een normaal postuur', zegt Sigrid Passchier van de politie. 'Hij is ongeveer 1 meter 70 lang en hij droeg die dag een zwarte trui met capuchon en een zwarte sjaal voor zijn mond. Ook droeg hij een spijkerbroek, groene sportschoenen en donkere handschoenen.'

Kun je de politie helpen deze overval op te lossen, bel dan 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Ook is er een digitaal tipformulier. Zaaknummer: 2020066557.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!