Instellingen

Inbrekers slaan toe terwijl bewoners de hond uitlaten

In Eerbeek wordt op 23 oktober ingebroken in een woning. De bewoners zijn op dat moment even niet thuis, ze laten de hond uit. In huis laten ze verlichting aan en ze doen de buitendeuren op slot. © politie/Bureau GLD

EERBEEK - In Eerbeek wordt op 23 oktober ingebroken in een woning. De bewoners zijn op dat moment even niet thuis, ze laten de hond uit. In huis laten ze verlichting aan en ze doen de buitendeuren op slot.

Nadat beide mensen de deur uit zijn gegaan lopen twee mannen de oprit van de woning aan de Chopinstraat op.

Een van hen breekt met een stuk gereedschap het badkamerraam open, neemt een aanloop en springt er in. De ander blijft op de uitkijk staan.

En dan ontdekt de man die buiten blijft een beveiligingscamera, hij wordt daar nerveus van.

Enkele minuten later komt zijn compagnon weer naar buiten. De twee gaan er vandoor in de richting van de Loenenseweg. De inbrekers nemen een tas en twee portemonnees mee, maar ook verschillende sieraden die voor de bewoners grote emotionele waarde hebben.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Inbrekers slaan toe terwijl bewoners de hond uitlaten

Weet je wie deze twee mannen zijn of heb je iets meegekregen van deze inbraak in Eerbeek? Waarschuw de politie op 0800-6070 of bel Meld Misdaad Anoniem als je anoniem wilt blijven. Ook is er een digitaal tipformulier op de website van de politie. Het zaaknummer bij deze inbraak is 2019473361.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!