Nieuws

Dieven verstoppen gestolen katalysatoren onder motorkap

Foto Politie Doetinchem
De politie in Doetinchem heeft twee dieven aangehouden die het gemunt hadden op de katalysator van de Toyota Prius. Onder de motorkap van hun auto hadden ze drie van die onderdelen verborgen.
DOETINCHEM - De politie in Doetinchem heeft twee dieven aangehouden die het gemunt hadden op de katalysator van de Toyota Prius. Onder de motorkap van hun auto hadden ze drie van die onderdelen verborgen.
De politie kwam de mannen van 35 en 38 uit respectievelijk Den Bosch en Bulgarije op het spoor na een melding uit de wijk Dichteren. Om 1.15 uur werd daar een bewoner wakker van een vreemd geluid. Toen hij ging kijken, zag hij dat twee mannen zich verdacht gedroegen en daarna wegreden in een auto. 
Gewaarschuwde agenten zagen de bewuste auto later rijden in de wijk Wijnbergen en gaven de bestuurder een stopteken. In de wagen lag inbrekerswerktuig en onder de motorkap vond de politie de drie katalysatoren. Een daarvan bleek te zijn gestolen in de wijk Dichteren. Waar de andere twee vandaan komen, is nog niet bekend. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!