Nieuws

Mannen uit Nijkerk onderzocht op coronavirus in Abu Dhabi

Twee mannen uit Nijkerk zijn in Abu Dhabi getest op het coronavirus. Ze werken bij de tv-ploeg die onder andere voor Eurosport verslag deed van de UAE Tour. © ANP
NIJKERK - Twee mannen uit Nijkerk zijn in Abu Dhabi getest op het coronavirus. Ze werken bij de tv-ploeg die onder andere voor Eurosport verslag deed van de UAE Tour.
De wielerronde in de emiraten werd donderdag stilgelegd vanwege het coronavirus. Bij deelnemers en staf werd het virus vastgesteld.
Mochten de Nijkerkers niet besmet zijn, dan kunnen zij waarschijnlijk op zondag naar huis. Dat schrijft Nijkerk.Nieuws.
Eén van de Nijkerkers is de zoon van Ely Hackmann uit Nijkerk. Hij zegt dat zijn zoon Robin (30) in een ander hotel zit dan waar de besmette personen verblijven en dat zowel zijn zoon als hij zich nog niet veel zorgen maken, laat hij weten op Radio Gelderland.
Robin is er zelf inderdaad nuchter onder, hoewel hij ook nog niet weet hoe dit alles afloopt. Hij zit vast in zijn hotel en voelt er op dit moment niet veel voor er dieper op in te gaan, laat hij telefonisch weten. De Nijkerker wacht de uitslag van de test af.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!