Nieuws

School staat stil bij omgekomen leerling (15)

Het Van Lodenstein College in Kesteren staat volgende week stil bij het overlijden van een leerling. Het gaat om de jongen van 15 jaar die afgelopen woensdag om het leven kwam door een ongeluk met een heftruck in Dodewaard. © Pixabay
KESTEREN - Het Van Lodenstein College in Kesteren staat volgende week stil bij het overlijden van een leerling. Het gaat om de jongen van 15 jaar die afgelopen woensdag om het leven kwam door een ongeluk met een heftruck in Dodewaard.
Klasgenoten van de jongen kwamen donderdagmiddag samen op de school. Ze hebben daar met elkaar en met leraren gesproken over de tragische gebeurtenis. De leerlingen hebben tot en met maandag vrij, vanwege vakantie en een studiedag.
Komende dinsdag wordt een herdenkingsplek ingericht op de school, laat de directeur weten. Ook wordt er in de dagopeningen van de gelovige school bij stilgestaan. De vlaggen van het Van Lodenstein College gaan ook halfstok.
De overleden scholier zat in het vierde jaar van de havo. De schoolleiding kreeg het nieuws woensdagavond te horen en heeft daarna zoveel mogelijk direct betrokkenen ingelicht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!