Nieuws

Zorgen bij organisatie Stevensloop om coronavirus

De organisatie van de Stevensloop in Nijmegen houdt er rekening mee dat de hardloopwedstrijd niet kan doorgaan vanwege het coronavirus. Dat laat woordvoerder Lotte Jacobs weten. © archief Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De organisatie van de Stevensloop in Nijmegen houdt er rekening mee dat de hardloopwedstrijd niet kan doorgaan vanwege het coronavirus. Dat laat woordvoerder Lotte Jacobs weten.
De organisatie die ook verantwoordelijk is voor de Marikenloop en de Zevenheuvelenloop zegt 'ingrijpen door de overheid te volgen'.
'Op dit moment is er nog helemaal geen sprake van, maar als het zo is dat we het evenement moeten afgelasten vanwege het coronavirus, dan schikken we ons daar uiteraard naar', zegt Jacobs. In dat geval wordt bekeken of de deelnemers een alternatief kan worden geboden. Jacobs: 'Dit kan een andere datum zijn of de mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze andere lopen.'
Bij de diverse onderdelen van de Stevensloop in Nijmegen, gepland voor 21 en 22 maart, worden ongeveer 8500 lopers verwacht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!