Nieuws

Inbraak in grote supermarkt Apeldoorn, pinautomaat lijkt doelwit

Een grote supermarkt in Apeldoorn is in de nacht van woensdag op donderdag de dupe geworden van een inbraak. De daders hebben twee grote gaten in het gebouw gemaakt en gesjoemeld met de pinautomaat in de DekaMarkt. © Luciano de Graaf
APELDOORN - Een grote supermarkt in Apeldoorn is in de nacht van woensdag op donderdag de dupe geworden van een inbraak. De daders hebben twee grote gaten in het gebouw gemaakt en gesjoemeld met de pinautomaat in de DekaMarkt.
Het eerste gat zit in het glas naast de schuifdeuren op het parkeerdek van de supermarkt aan de Vlijtseweg. Ook bij de lift is een gat gemaakt van zo'n 30 bij 40 centimeter, vertelt een correspondent.

Twee daders

De inbraak werd donderdagochtend ontdekt door medewerkers van de supermarkt. Volgens de politie is de inbraak gepleegd tussen 3.30 uur en 5.30 uur. Voor zover de politie nu weet, zijn er twee daders bij betrokken. Die hebben geen buit gemaakt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Supermarkt open

De winkel is gewoon om 08.00 uur opengegaan. Alleen de hoek van de pinautomaat en de gebroken ruiten is nog afgezet met linten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!