Nieuws

Meerdere auto's bekrast in 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg heeft een onbekende persoon meerdere auto's bekrast. Nathalie Huls. de eigenaresse van een dierenspeciaalzaak, heeft aangifte gedaan van de vernieling. © Nathalie Huls
'S-HEERENBERG - In 's-Heerenberg heeft een onbekende persoon meerdere auto's bekrast. Nathalie Huls. de eigenaresse van een dierenspeciaalzaak, heeft aangifte gedaan van de vernieling.
De auto van Huls stond vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur op de parkeerplaats aan de Touwslagersbaan. Ze plaatste een getuigenoproep op Facebook. In de reacties valt te lezen dat de vernieling ook bij andere mensen is gepleegd. 'Helaas is mijn auto ook bekrast, voor de deur. Daarnaast ook de auto van de buren en mijn zus', reageert Heidy Arendsen.
Niet alleen op de Touwslagersbaan zijn er auto's bekrast, ook op de Stokkumseweg en bij de Lidl zou het gebeurd zijn, staat in de reacties.
Huls heeft een verzoek aan de dader. 'Je mag gewoon in de winkel komen en je excuses aanbieden. Dan kunnen we het samen oplossen. In goed overleg kan de aangifte ingetrokken worden.' 
Het is niet duidelijk of de politie al een dader op het oog heeft.