Nieuws

Jongen (17) uit Winterswijk is al drie weken zoek

Een 17-jarige jongen uit Winterswijk is vermist. De jongen kwam op 30 januari niet opdagen op school en is sindsdien niet meer gezien. De politie in Winterswijk zegt dat zijn vermissing inmiddels als urgent wordt beschouwd.
WINTERSWIJK - Een 17-jarige jongen uit Winterswijk is vermist. De jongen kwam op 30 januari niet opdagen op school en is sindsdien niet meer gezien. De politie in Winterswijk zegt dat zijn vermissing inmiddels als urgent wordt beschouwd.
Na zijn verdwijning op 30 januari is er via WhatsApp nog wel contact geweest met de jongen. De politie laat via Facebook echter weten dat er in de dagen voorafgaand aan zijn verdwijning speciale omstandigheden zijn geweest. Dat geeft de familie en de politie aanleiding om te twijfelen of hij wel zelf over zijn telefoon beschikt.
Wie hem gezien heeft of weet waar hij de afgelopen weken is geweest, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.
De 17-jarige jongen is 1 meter 80 lang, heeft een donkere huidskleur en draagt waarschijnlijk een trainingsbroek, zwarte jas en zwart-witte schoenen van het merk Nike.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!