Nieuws

Politie valt opnieuw hetzelfde pand in Heteren binnen

De politie is donderdagmiddag voor de tweede keer in een paar dagen hetzelfde pand binnengevallen in Heteren. Deze keer gingen agenten naar binnen in een onderzoek naar de naleving van de Wet dieren. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink
HETEREN - De politie is donderdagmiddag voor de tweede keer in een paar dagen hetzelfde pand binnengevallen in Heteren. Deze keer gingen agenten naar binnen in een onderzoek naar de naleving van de Wet dieren.
Wat er precies is gevonden, kan de politie nog niet vertellen. Ook is niet duidelijk waar de politie naar op zoek is. Buurtbewoners zagen rond 15.00 uur meerdere politievoertuigen het terrein oprijden. Ook de dierenpolitie en een dierenwelzijnsorganisatie zijn bij de inval betrokken.
Omwonenden zeggen dat er op het terrein honden en circusdieren worden gehuisvest. De politie kan dit niet bevestigen en verwacht later met meer informatie over de inval te komen.

Vuurwapen

Zondag vielen zwaarbewapende agenten het pand aan de Randwijkse Rijndijk ook al binnen. Toen ging de politie ervan uit dat er iemand met een vuurwapen in de woning aanwezig was. Dat bleek niet het geval.
Een woordvoerster kan ook niet zeggen of de invallen iets met elkaar te maken hebben. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!