Nieuws

De Stelling: Ik ga carnaval vieren

In Gelderland wordt komend weekend op sommige plekken intensief carnaval gevierd. Op andere plaatsen is er niks van te merken. Vier jij carnaval? Reageer op de Stelling van GLD. © ANP
In Gelderland wordt komend weekend op sommige plekken intensief carnaval gevierd. Op andere plaatsen is er niks van te merken. Vier jij carnaval? Reageer op de Stelling van GLD.
Heb jij je outfit al klaar liggen? Er trekken de komende dagen verschillende carnavalsoptochten door de straten. Zowel in het Rivierenland als in de Achterhoek is het in veel steden en dorpen feest. 
In het meer noordelijke deel van de provincie is er niets van te merken dat het komend weekend carnaval wordt gevierd. Op enkele katholieke enclaves na, natuurlijk. Sommige mensen vinden het maar onzin. Het verkleden, het uitbundig feestvieren met alle tradities en gebruiken die daarbij horen.
Wat vind jij?

Zie ook:

Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!