Nieuws

Succescoach Vink stopt bij TEC

Een opmerkelijke periode van 10 jaar waar de Tielse voetbalclub TEC opstoomde van de 3e klasse naar de 2e divisie wordt aan het eind van dit seizoen afgesloten. Onder aansturing van de succescoach Gery Vink uit Kesteren werd er 8 keer gepromoveerd en diverse kampioenschappen binnengehaald. "Het waren mooie jaren, maar het is genoeg geweest", laat Vink weten. De trainer kan zijn huidige job bij eredivisieclub Willem II niet goed meer combineren met het werk voor de Tielse Eendrachts Combinatie.
TIEL - Een opmerkelijke periode van 10 jaar waar de Tielse voetbalclub TEC opstoomde van de 3e klasse naar de 2e divisie wordt aan het eind van dit seizoen afgesloten. Onder aansturing van de succescoach Gery Vink uit Kesteren werd er 8 keer gepromoveerd en diverse kampioenschappen binnengehaald. "Het waren mooie jaren, maar het is genoeg geweest", laat Vink weten. De trainer kan zijn huidige job bij eredivisieclub Willem II niet goed meer combineren met het werk voor de Tielse Eendrachts Combinatie.
"De koek is op, het is tijd voor een nieuwe wind". Die wind is door sponsor Van Dijkhuizen gevonden in Hans van de Haar, de huidige trainer van FC Lienden. Hij gaat in het nieuwe seizoen de scepter zwaaien op sportpark De  Lok. Wat het vertrek van Vink inhoudt voor de rest van de technische staf, is nog niet duidelijk.
"De laatste 13 wedstrijden van TEC onder mijn leiding zullen vol op de aanval gaan. Het spel waar we zoveel succes mee hebben gehad, gaan we nog eenmaal laten zien. We spelen alles of niets, met als doel behoud in de 2e divisie". Vink blijft verbonden als adviseur aan de club.