Nieuws

Hans van de Haar nieuwe trainer TEC

Oud-prof Hans van de Haar is de nieuwe trainer van TEC. Hij tekent een contract voor een jaar bij de tweededivisionist uit Tiel en wordt de opvolger van Arjan van der Laan. © Omroep Gelderland
TIEL - Oud-prof Hans van de Haar is de nieuwe trainer van TEC. Hij tekent een contract voor een jaar bij de tweededivisionist uit Tiel en wordt de opvolger van Arjan van der Laan.
TEC staat nu op een nacompetitieplek. 'De bedoeling is erin te blijven. Mocht de club onverhoopt degraderen, dan willen we zo spoedig mogelijk terug', legt Van de Haar woensdag uit. Hij weet nog niet of er mogelijkheden zijn om spelers aan te trekken. 'Het ging nu om de grote lijnen. Ik blijf minimaal een jaar bij TEC.'
Van de Haar is nu nog trainer van streekgenoot FC Lienden, de nummer laatst in de derde divisie. De oud-speler van onder meer FC Utrecht en De Graafschap had overigens al eerder laten weten na dit seizoen te vertrekken bij FC Lienden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!