Nieuws

Bureau GLD: trio slaat vader en dochter ziekenhuis in

Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland en de politie, staat vandaag stil bij de mishandeling van een vader en een dochter in het uitgaansleven in Arnhem. De twee werden het ziekenhuis ingeslagen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland en de politie, staat vandaag stil bij de mishandeling van een vader en een dochter in het uitgaansleven in Arnhem. De twee werden het ziekenhuis ingeslagen.
De man (55) en tiener (18) waren op 1 september om 3.45 uur slachtoffer van een mishandeling op de hoek van de Korenstraat en het Gele Rijdersplein in de binnenstad van Arnhem. De politie zoekt drie verdachten.
In Bureau GLD worden de drie getoond. Ze zijn vastgelegd op beveiligingscamera's. Vanaf 17.00 uur zijn de beelden ook op YouTube te zien.
De vader en dochter raakten bewusteloos en moesten naar het ziekenhuis. Een van hen had een breuk bij de oogkas en een bloeding bij de hersenen. De mishandeling had nog een derde en vierde slachtoffer, de vriend van het meisje en een bekende van het 55-jarige slachtoffer. Hun verwondingen vielen, vergeleken met die van de vader en dochter, mee.
Bureau GLD is te zien op TV Gelderland om 17.20 uur en wordt daarna elk uur herhaald. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!