Nieuws

A15 urenlang dicht door ongelukken

Op de A15 hebben maandagavond laat ter hoogte van Slijk-Ewijk twee ongevallen kort na elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat daardoor urenlang dicht in de richting van Bemmel. © Roland Heitink / Persbureau Heitink
SLIJK-EWIJK - Op de A15 hebben maandagavond laat ter hoogte van Slijk-Ewijk twee ongevallen kort na elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat daardoor urenlang dicht in de richting van Bemmel.
Volgens een correspondent waren ter plekke werkzaamheden bezig waardoor het verkeer over de vluchtstrook moest. Bij het eerste ongeval, rond 23.45 uur, raakte een vrachtwagen van de weg en kwam daarna met de twee voorwielen in een sloot terecht.
Een automobiliste zou gestopt zijn om te kijken, waarna een andere vrachtwagen achterop haar auto botste. De wagen kwam vervolgens tot stilstand tegen een afstandenbord. De bestuurster was op dat moment al uit de auto en kwam net als de vrachtwagenchauffeurs met de schrik vrij.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!