Nieuws

Gewapende overval op New York Pizza, dader op de vlucht

Een filiaal van New York Pizza aan de Molenweg in Nijmegen is dinsdagavond overvallen. Volgens de politie kwam de dader rond 21.35 uur met een steekwapen naar binnen en bedreigde daarmee het aanwezige personeel. © Persbureau Heitink
NIJMEGEN - Een filiaal van New York Pizza aan de Molenweg in Nijmegen is dinsdagavond overvallen. Volgens de politie kwam de dader rond 21.35 uur met een steekwapen naar binnen en bedreigde daarmee het aanwezige personeel.
Bij de overval is zover bekend niemand gewond geraakt. Wel is er een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De dader is te voet gevlucht.
Naast het personeel waren er ook klanten aanwezig in het restaurant. De politie is een onderzoek gestart en daarbij zijn klanten en personeelsleden verhoord. Woensdagmiddag meldde een woordvoerder dat er nog geen aanhouding was verricht.

Vaker raak

Het is vaker raak aan de Nijmeegse Molenweg. In 2018 waren er overvallen op een Chinees restaurant en de Kruidvat. In 2014 was het raak bij een bakkerij en in 2013 werd een slijter slachtoffer van overvallers.
Ook de Coop en een tankstation aan de Molenweg kregen eerder te maken met criminelen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!