Nieuws

Piet Velthuizen vindt alsnog nieuwe club

De Nijmeegse doelman Piet Velthuizen gaat aan de slag bij voetbalclub Telstar in Velsen. De doelman was afgelopen vrijdag al aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd Telstar-NEC. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen. © ANP
VELSEN-ZUID - De Nijmeegse doelman Piet Velthuizen gaat aan de slag bij voetbalclub Telstar in Velsen. De doelman was afgelopen vrijdag al aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd Telstar-NEC. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen.
De doelman zit al een tijdje zonder club nadat zijn contract bij AZ in 2019 afliep. Vervolgens is de doelman druk op zoek gegaan naar een club en was hij op proef bij een club in Turkije. 
Bij Telstar zijn ze blij met de doelman. 'Piet is buiten kwaliteit ook een brok ervaring die binnenkomt bij de club. Ik ben blij dat we de komende periode van zijn diensten gebruik kunnen maken en ik hoop dat zijn ervaring een impuls kan geven aan de selectie', zo vertelt trainer Andries Jonker.
De éénvoudig international begon zijn carrière bij Vitesse. Daarna maakte hij de transfer naar het Spaanse Hercules Alicante om vervolgens weer terug te keren in Arnhem.
Daarna speelde hij nog voor Hapoel Haifa en Omonia Nicosia.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!