Nieuws

Het regent annuleringen door storm Ciara

Storm Ciara moet nog echt losbarsten, maar toch gooit het voorspelde slechte weer nu al roet in het eten. Het regent annuleringen van evenementen en wedstrijden. Omroep Gelderland verzamelt alle berichten. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Storm Ciara moet nog echt losbarsten, maar toch gooit het voorspelde slechte weer nu al roet in het eten. Het regent annuleringen van evenementen en wedstrijden. Omroep Gelderland verzamelt alle berichten.

Carnavalsoptocht Braamt

De carnavalsoptocht in Braamt stond al op de tocht wegens de voorspelde harde wind. Zaterdag besloot de organisatie de tocht te vervroegen, maar zondagochtend hakte de organisatie de knoop dan toch door: de carnavalsoptocht gaat definitief niet door, het is niet veilig genoeg. Het aansluitende feest gaat trouwens wél door. 

Two Rivers Marathon Zaltbommel

De Two Rivers Marathon in Zaltbommel gaat niet van start. 'Met spijt in ons hart moeten we besluiten Two Rivers 2020 af te gelasten. In het kader van veiligheid voor lopers, vrijwilligers en toeschouwers. We hopen op ieders begrip', schrijft de organisatie. Bijna duizend hardlopers hadden zich ingeschreven.
Tekst gaat verder onder video
Het regent annuleringen door storm Ciara

Klassiek concert Nijmegen

In Nijmegen gaat een streep door een Bach-concert in de Petruskerk. 'Een aantal leden van koor en orkest moet van ver komen en ook zullen velen van onze bezoekers zich niet op straat wagen', meldt de organisatie.

Winterwandeling Eibergen

De Winterwandeling Eibergen is ook van de agenda gehaald. De weersvoorspelling maakt de wandeling onveilig. Het evenement is verzet naar zondag 1 maart.

Hockey en voetbal

Zaterdag werd al duidelijk dat voetbalwedstrijden bij de amateurs en in het betaald voetbal niet doorgaan. De hockeybond besloot ook alle (zaal)wedstrijden te annuleren.  

Wandelingen Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe schrapte eerder al een aantal geplande wandelingen. Onder meer een excursie rond de voormalige Duitse luchtmachtbasis Fliegerhorst Deelen uit de Tweede Wereldoorlog gaat zondag niet door.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!