Nieuws

Jakobsen grijpt naast dagzege in Ronde van Valencia

Fabio Jakobsen is vrijdag als tweede geëindigd in de derde etappe van de Ronde van Valencia. De renner uit Heukelum moest de winst laten aan landgenoot Dylan Groenewegen, net als in de eerste etappe. © Omroep Gelderland
TORREVIEJA - Fabio Jakobsen is vrijdag als tweede geëindigd in de derde etappe van de Ronde van Valencia. De renner uit Heukelum moest de winst laten aan landgenoot Dylan Groenewegen, net als in de eerste etappe.
De etappe van 175 kilometer naar Torrevieja eindigde vrijdag in een massasprint. Groenewegen, die eerder nog onderuit ging, klopte op de valreep Jakobsen. 
Via Instagram reageerde Jakobsen al teleurgesteld op zijn tweede plaats. Wel dankte hij zijn teamgenoten van Deceuninck-Quick-step voor de steun tijdens de rit. 'We blijven knokken', laat hij strijdbaar weten.
Zaterdag gaat de Ronde van Valencia verder. Dan wacht er een rit van 156 kilometer, die onder meer door de bergen leidt. De finish is in Altea. De wielerronde eindigt zondag met een vlakke vijfde etappe. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!