Nieuws

Wij spelen voor cupido op Valentijnsdag!

De dag van de liefde, 14 februari, is in aantocht. En dat is zoals elk jaar dé uitgelezen kans om je geliefde te vertellen dat je gek op hem of haar bent. Maar wat als je dat eigenlijk niet zo goed durft? Dan zijn wij er voor je! © ANP
ARNHEM - De dag van de liefde, 14 februari, is in aantocht. En dat is zoals elk jaar dé uitgelezen kans om je geliefde te vertellen dat je gek op hem of haar bent. Maar wat als je dat eigenlijk niet zo goed durft? Dan zijn wij er voor je!

Wij geven jouw liefdesbericht door

Het werkt zo: je kunt naar ons WhatsApp-nummer (06-22054352) een liefdevolle boodschap sturen, bedoeld voor een speciaal persoon. Dat mag een ingesproken bericht zijn, maar ook een tekstbericht.
Tijdens onze radio-uitzendingen op 14 februari laten we de berichten horen. Maar voor wie die dat te spannend is, bieden we nóg een helpende hand. Onze verslaggever Marc Loeven zal als een soort cupido de hele dag door de provincie rijden, om de mooiste boodschappen over te brengen. Wie weet komt hij ook bij jouw geliefde langs!

Steel het hart van Omroep Gelderland

Valentijnsdag gaat hand in hand met romantische muziek. Hoor je in de radio-uitzending van Eric van den Berg tussen 14.00 uur en 16.00 uur een nummer met het woord 'hart' of 'heart' erin, bel dan zo snel mogelijk naar de radiostudio en wie weet win jij een prachtig hart gevuld met heerlijke chocolade. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!