Nieuws

Kassa voor politie! Drugs, boksbeugel en taser in verkeerd geparkeerde auto

De vangst.
De politie in Arnhem had donderdagavond een opmerkelijke bijvangst bij de controle van een verkeerd geparkeerde auto. Agenten wilden de bestuurder van deze wagen aan de Bergstraat bekeuren. Dat werd uiteindelijk een uitgebreide administratie. © Instagram/politie Arnhem-Noord
ARNHEM - De politie in Arnhem had donderdagavond een opmerkelijke bijvangst bij de controle van een verkeerd geparkeerde auto. Agenten wilden de bestuurder van deze wagen aan de Bergstraat bekeuren. Dat werd uiteindelijk een uitgebreide administratie.
De automobilist, een 32-jarige Arnhemmer, bleek spullen in de auto te hebben die daar niet horen te liggen. Zo stuitten de agenten in de wagen in de buurt van het Centraal Station op hasjiesj, wiet, harddrugs, een boksbeugel en een taser.
En daarmee was de maat nog niet vol. 'Na grondiger onderzoek troffen we nog meer zaken die er op wezen dat de verdachte bezig was met het dealen in verdovende middelen', schrijven de agenten op Instagram.
De man is aangehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!