Nieuws

Medewerker tankstation verjaagt overvaller met emmer water

De politie in Nunspeet zoekt een man die probeert een tankstation aan de Molijnlaan te overvallen. Een medewerker laat dat niet toe en verjaagt de man met een emmer water. © politie/Bureau GLD
NUNSPEET - De politie in Nunspeet zoekt een man die probeert een tankstation aan de Molijnlaan te overvallen. Een medewerker laat dat niet toe en verjaagt de man met een emmer water.
De overvalpoging dateert van maandagavond 16 december. Even voor 21.00 uur gaat de man het benzinestation binnen. Hij komt echter een medewerker tegen en die twijfelt geen seconde.
Bekijk de beelden, de tekst gaat daaronder verder.
Medewerker tankstation verjaagt overvaller met emmer water
De winkelmedewerker jaagt de verdachte de winkel uit en probeert water over hem heen te gooien.
De overvaller gaat er vandoor in de richting van de Elburgerweg. De politie hoopt dat omstanders de man hebben gezien.
De overvaller is een man van tussen de 1 meter 70 en 1 meter 75 lang. Hij droeg die avond een zwarte bivakmuts en een zwarte jas met capuchon. Verder had de man een donkere broek en zwarte schoenen aan. Hij had een zwarte Eastpak-rugzak bij zich.
Wie weet wie deze man is wordt verzocht contact op te nemen met de tiplijn van de politie via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem zit klaar op 0800-7000. Verder kun je dit digitale formulier op politie.nl invullen. Het zaaknummer is: 2019560479.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!